Jump to content
chilli_kitty56

[PC] Installation - Unable to play the game

Recommended Posts

chilli_kitty56
Posted (edited)

I kept getting "could not connect to the server" errors, so i tried uninstalling the game. to then get another error. i followed the trouble shoot to fix that issue. managed to uninstall the game. i did a patch after 3 attempts, kept failing at first. And now, when i am trying to load the game,, it has been stuck at 10% for at least half an hour now. how do i fix this? i have spent over an hour just trying to play the game. and nothing

Edited by Mod_GuruLot
title updated to reflect the sub's format, tags added, item prefix included

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mod_GuruLot
13 minutes ago, chilli_kitty56 said:

I kept getting "could not connect to the server" errors, so i tried uninstalling the game. to then get another error. i followed the trouble shoot to fix that issue. managed to uninstall the game. i did a patch after 3 attempts, kept failing at first. And now, when i am trying to load the game,, it has been stuck at 10% for at least half an hour now. how do i fix this? i have spent over an hour just trying to play the game. and nothing

 

Hello @chilli_kitty56

 

Welcome back to the forum! :) 

 

Sounds like you have issues when reinstalling the game. 

 

Is there any way you can post what device you are using and what OS is installed?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
chilli_kitty56
Posted (edited)

@Mod_GuruLot

Hi i am using an acer aspire ES1 laptop and running windows 10

 

the game installed ok eventually, but the game just won't load. it is still stuck on 10% on the loading screen, i left it running in the background, in hopes it would eventually load

Edited by chilli_kitty56
tag moderator

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mod_GuruLot
7 minutes ago, chilli_kitty56 said:

Hi i am using an acer aspire ES1 laptop and running windows 10

 

the game installed ok eventually, but the game just won't load. it is still stuck on 10% on the loading screen

 

Thank you, @chilli_kitty56!

 

I would suggest uninstalling and reinstalling the game. Usually this helps to resolve the issue. 

 

For the step-by-step instructions on a full re-installation of the TCGO Windows Client, please follow this link. 

 

After uninstalling, simply download and install the game from the official download page.

 

You can update this topic or submit a ticket to our support team if you continue having issues. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
chilli_kitty56

@Mod_GuruLot i have done that already. it didn't fix the problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mod_GuruLot
1 minute ago, chilli_kitty56 said:

@Mod_GuruLot i have done that already. it didn't fix the problem. 

 

@chilli_kitty56, the best course of action is to reach out to the support team for further assistance. 

 

Hope this helps!

Share this post


Link to post
Share on other sites
chilli_kitty56

thanks, i have sent a ticket to them 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mod_RedDragon
13 hours ago, chilli_kitty56 said:

thanks, i have sent a ticket to them 

Hello @chilli_kitty56!

 

Have you tried rebooting your system and then attempting to download the game again?

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...