Jump to content
WindfuryBiker

[GENERAL] Update stalls at 98.67% -- Reinstall doesn't work (win10)

Recommended Posts

WindfuryBiker
My update stalls at 98.67% and then always restart

 

when at 98.67% play button is light on at the moment and the patcher is closed

then game is automatically start in black screen with loading tube at the center of the screen

It's said 'checking refresher update' and then 'checking client update' at 0% loading

later second after then, the process restart to patcher screen again at 0% then 98.67% and loop to  the blackscreen

 

I'm already clean uninstall with Add/remove Program panel (win10)

but no other files found in Appdata to delete more of them

 

and reinstall didn't help me at this moment, plz help ;(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mod_GuruLot

 

My update stalls at 98.67% and then always restart
 
when at 98.67% play button is light on at the moment and the patcher is closed
then game is automatically start in black screen with loading tube at the center of the screen
It's said 'checking refresher update' and then 'checking client update' at 0% loading
later second after then, the process restart to patcher screen again at 0% then 98.67% and loop to  the blackscreen
 
I'm already clean uninstall with Add/remove Program panel (win10)
but no other files found in Appdata to delete more of them
 
and reinstall didn't help me at this moment, plz help ;(

 

 

Hello WildfuryBiker, 
 
Sorry to hear you're encountering issues.
 
I would suggest uninstalling and reinstalling the game. Hopefully this resolves the issue. 
 
Hitting this link, you'll find instructions on a full re-installation of the TCGO Windows Client. After uninstalling, simply download and install the game from the official download page.
 
You can also submit a ticket to our support team if you continue running into issues by clicking the link to the Support Portal in my signature and selecting the "Ask a Question" option.
 
Also, I'm editing the title of your thread to make it more descriptive.
 
Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
WindfuryBiker

 

Hello WildfuryBiker, 
 
Sorry to hear you're encountering issues.
 
I would suggest uninstalling and reinstalling the game. Hopefully this resolves the issue. 
 
Hitting this link, you'll find instructions on a full re-installation of the TCGO Windows Client. After uninstalling, simply download and install the game from the official download page.
 
You can also submit a ticket to our support team if you continue running into issues by clicking the link to the Support Portal in my signature and selecting the "Ask a Question" option.
 
Also, I'm editing the title of your thread to make it more descriptive.
 
Thank you!

 

Thank you for you respond

 

I'm already read the instruction link for full re-installation

but I can't find any temporary files remain on 'Appdata' folder

 

I have already sent contact request to support portal before I edit this post

1 ticket sounds good, If I can get back to my game ID

 

Thanks again for your respond, but still need more help ;]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mod_GuruLot

Thank you for you respond

 

I'm already read the instruction link for full re-installation

but I can't find any temporary files remain on 'Appdata' folder

 

I have already sent contact request to support portal before I edit this post

1 ticket sounds good, If I can get back to my game ID

 

Thanks again for your respond, but still need more help ;]

 

Hey WindfuryBiker!
 
Sorry to hear you couldn't find any temporary files.
 
If you recently opened a support ticket, just hang tight. Tickets are answered in the order they are received.
 
The support team should be getting back to you shortly.  
 
Thank you for your patience. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
WindfuryBiker

 

Hey WindfuryBiker!
 
Sorry to hear you couldn't find any temporary files.
 
If you recently opened a support ticket, just hang tight. Tickets are answered in the order they are received.
 
The support team should be getting back to you shortly.  
 
Thank you for your patience. 

 

Aww.. , Ticket will be answer by email right?

 

I'll be waiting ;]

Share this post


Link to post
Share on other sites
WindfuryBiker

I just notice something

I think I'm already full-uninstall with no temporary files left
because my uninstall pop-up said to remove "Online setting" and "Temporary files" if I would
(sorry, I can't attach some printscreen, already try to but doesn't know how)
(BTW I still can't find any temporary files in "Appdata" folder before my uninstall)

I have already read other forum and try to erase all of my internet cache from my browser
but still doesn't work ;(

Now I still doesn't know where the problem is, If anyone could help? (;w;

Edited by WindfuryBiker

Share this post


Link to post
Share on other sites
WindfuryBiker

This is my 'win-unity-build.log' that I found in game folder

Edited by Mod_RedDragon

Share this post


Link to post
Share on other sites
WindfuryBiker

Update

I'm already used 'Repair mode' from installer after re-install but still doesn't work ;[

I'll try other ways and keep looking for any helpful advice (;w;

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...