Jump to content

Red Cards or Cards Not Displaying? Check here!


TPCi_Samhayne

Recommended Posts

Hello Trainers!

 

The Development Team is currently working on an issue where players report seeing red game cards that do not display the card's information. Our sincere apologies for anyone affected by this issue.

 

post-263373-0-74872500-1423099109.png

We are working on a permanent fix. In the meantime, If this is happening to you, we believe that you can work around it by manually deleting your cache files. This will force the game to re-download and properly display those cards.

 

Steps to resolve on Windows Desktop:

 

1. Navigate to: C:\Users\\AppData\LocalLow

 

2. Delete the directory: The Pok_mon Company International.

 

3. Navigate to: C:\Users\\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\Cache

 

4. Repeat step 2.

 

5. Relaunch the client.

 

 

Steps to resolve on Mac Desktop:

 

1. Navigate to Macintosh HD ▸ Users ▸ ▸ Library ▸ Application Support ▸ unity.The Pokémon Company International.Pokemon Trading Card Game Online

 

2. Delete the contents of that folder.

 

3. Navigate to Macintosh HD ▸ Users ▸ ▸ Library ▸ Caches ▸ unity.The Pokémon Company International.Pokemon Trading Card Game Online

 

4. Delete the contents of that folder.

 

5. Relaunch the client.

 

If you try this work around, could you please reply to this thread and let us know how it worked for you?

 

Thank you very much!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Hi, I'm not sure is this the same bug but after I opened my packs the cards will not be shown and the activity log wouldnt update too. I have tried to delete the folders as instructed above but the cards were still not showing up after I opened a pack

Link to comment
Share on other sites

Did this, and it worked for me.

 

Make sure you're not running the game when you do this or it won't allow you to delete some of the folders.

Link to comment
Share on other sites

I just cant find the folders. they are not on my computer anywhere

 

If you're using windows, the appdata folders is usually invisible by default, you may need to go into your control panel and change your folder options to show hidden folders. You will likely need administrative permission in order to make that change.

Link to comment
Share on other sites

Phew, glad I found this thread! I just lost a tournament because I couldn't tell what my cards were. Is that Bouffalant? A Double colourless energy? Who knows! It was kind of suspenseful, though. But I'm glad now I won't try to attach my Bouffalant to my Gengar EX...

Link to comment
Share on other sites

If you are using Mac OS X Lion ... the Library folder referenced may be hidden. Try ...

 

 

 

1) Open a Finder window

 

2) Press and hold the Option key and open the Go menu

 

3) Select Library from the list of folders

 

4) Continue removing the folders referenced in the support post

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

Phew, glad I found this thread! I just lost a tournament because I couldn't tell what my cards were. Is that Bouffalant? A Double colourless energy? Who knows! It was kind of suspenseful, though. But I'm glad now I won't try to attach my Bouffalant to my Gengar EX...

Mine wasn't showing N! I didn't know what it was until I played it. WHOOPS.

 

 

 

Anyway, all fixed now (along with the issue of my avatar not having clothes or a face...). Thanks, OP!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

This didnt work for me. I deleted the cache but everytime i relaunch the game it reappears. Alot of my cards are still red. I didnt have a problem until the recent update a few days ago.

Link to comment
Share on other sites

I didn't had this problem when this thread was made, but yesteday I downloaded again the installer (because for some reason the automatic patching doesn't work on my computer) I got this.

 

Cards that doesn't even begin to appear and lots of red cards. Playing its ridiculous with no cards, opening boosters slow and frustrating.

 

EDIT: Deleted the chache folders. It didn't change anything.

Link to comment
Share on other sites

Doesn't work, sure it clears the cache and lets the cards reload, but the next time it does this different cards, more or less will also fail to load. Not sure how to fix this, they constantly stop loading. A bit of info, I have to use a proxi to be able to even play the game, the country I am working in now is not allowing a lot of internet access, so it's a bit frustrating.

 

******************************

her is a picture of a typical game of me fighting phantom forces. Thankfully I can see all of my own stuff this time, so this isn't the worst i've seen so far

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...